måndag 15 november 2010

Julmarknad

I går var jag på en jättemysig julmarknad på Taxinge slott som ligger en bit utanför Södertälje. Massor av hantverkare, av det seriösare slaget, dvs. inte så mycket bjäfs samt färsäljning av en massa delikatesser. Mysig miljö med julmarknad i både stallet och inne på slottet.
Blev blixtförälskad i denna lilla skål som är tillverkad av keramikern Caroline Rahm, som håller till på Lidingö (http://www.drejstugan.se/)

Givetvis blev det några loppisfynd också, bla. den här ljusstaken. Mörkbrun i sitt ursprung, men som allt annat blir det helt ok när man får på lite vit färg.

Lite snö finns det kvar här i Täby, men det mesta har regnat bort under helgen. Nu är det sådant där typiskt tråkigt novemberväder.

Må gott!

Kram Lena


4 kommentarer:

  1. Hej!
    Vilken fin skål..Mysigt med julmarknad =)
    Ljusstaken blev kanonfin och vilken underbar spegel bakom!!!
    Ha en bra dag!
    Kram Ellen

    SvaraRadera
  2. Åh, julmarknad på Taxinge, det hade jag verkligen gått på! Har varit där sommartid och det är ju ljuvligt!!! Fin ljustsake, jag har en likadan fast brun... och den skålen var jättesnygg!! Mari.

    SvaraRadera
  3. Åh va härligt med julmarknad! Har varit där på julmarknad en gång förut och det var jättemysigt! Så himla fin ljusstake, snyggt att det bruna lyser igenom! Vilket härligt namn du har på din blogg oxå! Kram

    SvaraRadera
  4. vad skoj med julmarknad! Verkligen en superfin ljusstake!

    Kram

    SvaraRadera