söndag 23 maj 2010

Dans för hela slanten

Inga loppisbesök den här helgen. Har inte ens hunnit måla något av de fynd jag har på lager i förrådet. Min dotter har precis haft dansuppvisning (vårshow) så det har varit träning och genrep för hela slanten. Jättekul att kolla på alla duktiga barn och ungdomar som övat så flitigt under hela terminen. Skulle vilja visa fina bilder på min dotter från showen, men av princip lägger jag inte ut foton på mina barn på nätet så det får bli lite annat plock istället.

Den här mysiga krukan hittade jag i inredningsbutiken Nordiska Hem i Mörby Centrum i fredags. Köpte en i en mindre storlek också som får följa med upp till stugan nästa gång vi åker dit.

Har äntligen fått tag på en hylla till köket i stugan, som passar de här gamla kryddburkarna på som min man fått efter sin farmor. Hyllan var ett riktigt fynd jag gjorde på Tradera för ett tag sedan.

Något jag, bland mycket annat, har dille på är kuddar. Köper nya kuddfodral och kuddar stup i kvarten. Ett hyfsat billigt sätt att förnya utan att behöva byta ut hela soffan. Älskar mitt senaste förvärv i krispigt, vitt linne från Jeanne D'arc, som jag har på soffan i stugan. Hittade den givetvis hos Majsan på Lavendel & Romantik, var annars när det gäller mig...?

Nu hoppas jag på mer högsommarvärme i veckan. Jag blev snabbt lite bortskämd så fort solen tittade fram. Snabbt åkte strumporna av och jag vill ogärna plocka fram dem igen. Ungefär som tjällossning, rattmuff av...

Ha en härlig vecka!//Lena

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Vilka fina fynd!
    Ha en bra dag =)
    //Ellen

    SvaraRadera
  2. Hej gumman..
    Vilka fina bilder du får till hela tiden.Det ser så mysigt ut och det blev ju så bra på övervåningen..Hoppas att allt är bra med dig/er Kram på dig/Majsan

    SvaraRadera