söndag 1 maj 2011

Vintern rasat ut...

...fast i lördags när jag stod vid majbrasan trodde jag nästan att vintern var på väg tillbaka. Fy bubblan vad kallt det var. 

När man tittar ut ser man dock att vintern definitivt är över. Den här årstiden är så underbar med sin spröda grönska. Hela vår gräsmatta uppe i stugan svämmer bokstavligen över med vitsippor. Så härligt att kunna plocka sig en bukett.

Hittade lite smått och gått på loppis dag. Är ruskigt förtjust i luffarslöjd och blev lyrisk när jag hittade denna gamla rostiga brödnagg.

Det här lilla oputsade gamla fickuret var oerhört charmigt tyckte jag, trots att en visare saknas. Men vad spelar det för roll, det är ju inte tänkt att användas.

Sådana här gamla ficklampor hade min mormor och morfar flera stycken av i sin sommarstuga när jag var liten. Tycker de är otroligt coola. Förhoppningsvis fungerar den, annars pryder den sin plats i hallen i alla fall.

Ha det gott!

Kram Lena

5 kommentarer:

  1. oj, vad mycket fint du visar =)
    Vilken loppis har du varit på?
    Härligt med vårens alla vitsippor!!
    Ha en bra vecka!
    Kram Ellen

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga fynd du gjort:)
    Här har vi haft isande vindar idag, burr.

    Ha det gott!
    Kram C

    SvaraRadera
  3. Så fina saker.
    Ja, nu är det rysligt kallt. Men det kanske är bra det för mygg och annat elände.
    Kram Stina

    SvaraRadera
  4. Såå sött med vitsipporna och så mycket fina saker i övrigt! Superfin ficklampa! Önskar jag hade en äng av vitsippor oxå!:) Kram

    SvaraRadera
  5. Men du...nu fick jag syn på din fina soffa här till höger...den vita med linnefärgad klädsel! Såå fin!

    SvaraRadera