fredag 19 augusti 2011

På återseende...

Snart dags att bege sig hemåt och börja jobba. Känns tungt men man kan väl inte vara ledig hur länge som helst antar jag. Sommaren har varit toppen och det har blivit en hel del möbler målade till butiken, vilket känns bra.

Vi har "släppt loss" lite Majsan och jag och målat några stolar i butiken i gammalgrönt. Vi provar oss fram med lite olika nyanser och här ovan är en av dem, som jag målat en gammal stol i sovrummet med. Tycker det bryter av så fint mot det vita. Den ser dock något ljusare ut på bild än vad den är i verkligheten.

Måste bara visa ett stort gammalt silverfat jag fyndade på loppis häromdagen. Hade först tänkt att putsa det, men är glad att jag ändrade mig. Tycker det är underbart som det är.

En sista bild på solnedgången mot uthuset innan blommor och andra pinaler plockas in för säsongen.

Det här blir också mitt sista inlägg. Har inte känt någon lust och inspiration för bloggandet den sista tiden. Hinner helt enkelt inte med då jag har ett heltidsjobb i Stockholm samt delägarskap i Lavendel & Romantik i Borlänge. Det ska ju kännas kul att blogga, inte bli ett tvång. Vem vet, någon gång i framtiden, när livet ser annorlunda ut, kanske jag "tänder till" igen. Jag gör ju inlägg på butikens blogg ibland, så där kan jag få mitt lysmäte tillgodosett med jämna mellanrum.

Avslutar med en bild på mitt favoritställe uppe i stugan. Jag har i vanliga fall svårt för att sitta still och inte göra någonting, men på den här platsen finner jag en otrolig ro och frid.

Tack alla ni som kikat in hos mig under den tiden jag bloggat. Även om jag själv lägger av kommer jag givetvis att fortsätta att kika in hos er med jämna mellanrum, även om jag är usel på att kommentera.

Jag tänker inte ta farväl, utan säger som de nordamerikanska indianerna, på återseende!

Önskar er allt gott!

Kram Lena


fredag 12 augusti 2011

Sista veckan

Kan inte fattat att sommaren snart är över. Bara en ynka vecka kvar av semestern. Jag tycker alltid att jag har oceaner av tid när jag går på semester, men veckorna rasar förbi och det är samma visa varje år...

Min familj åkte hem till Täby idag, så sista veckan tillbringar jag själv i stugan. Har inte särskilt bråttom hem, där hinner jag ju vara resten av året.

Hade turen att hitta en pall i exakt likadan modell som en jag köpt på Lavendel & Romantik för ett par år sedan. Målade den vit och gjorde en likdan schablon på. Perfekta som varsit sängbord åt barnen.

Mitt senaste loppisfynd är den här underbara kannan.
Ynka 40 kr fick jag betala för den. Det kallar jag fynd!

I morgon öppnar Tulavippan i nya lokaler i Djurås. Gissa vem som ska dit...?

Önskar er en härlig vecka!//Lena