söndag 15 maj 2011

Lite segt just nu

Nu var det länge sedan jag skrev något. Var på konferensresa till Palma förra veckan och blev naturligvis sjuk när jag kom hem, så sedan dess har jag legat nerbäddad. Direkt man haft lite kul ska man straffas! Har inte mycket att skriva om med andra ord, då inget skoj har hänt.

I brist på annat visar jag en bild på en underbar snöros som tittade fram när jag var i stugan sist. De är så vackra!

Den här drickakaggen är mitt senaste loppisfynd. Vet inte riktigt vad jag ska ha den till ännu, men jag tycker de är himla fina.

Det blev ett riktigt uselt och magert inlägg den här gången. Nu ska jag kika in på era bloggar i stället, som jag inte hunnit med riktigt de senaste veckorna.

Kram
Lena


söndag 1 maj 2011

Vintern rasat ut...

...fast i lördags när jag stod vid majbrasan trodde jag nästan att vintern var på väg tillbaka. Fy bubblan vad kallt det var. 

När man tittar ut ser man dock att vintern definitivt är över. Den här årstiden är så underbar med sin spröda grönska. Hela vår gräsmatta uppe i stugan svämmer bokstavligen över med vitsippor. Så härligt att kunna plocka sig en bukett.

Hittade lite smått och gått på loppis dag. Är ruskigt förtjust i luffarslöjd och blev lyrisk när jag hittade denna gamla rostiga brödnagg.

Det här lilla oputsade gamla fickuret var oerhört charmigt tyckte jag, trots att en visare saknas. Men vad spelar det för roll, det är ju inte tänkt att användas.

Sådana här gamla ficklampor hade min mormor och morfar flera stycken av i sin sommarstuga när jag var liten. Tycker de är otroligt coola. Förhoppningsvis fungerar den, annars pryder den sin plats i hallen i alla fall.

Ha det gott!

Kram Lena